tag:blogger.com,1999:blog-3805430402321743557.post510926438401053721..comments2012-12-18T22:23:20.332+01:00Comments on noVULLpusbrou: TARTA MARTAplou plujahttp://www.blogger.com/profile/14636044283482974940noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3805430402321743557.post-31170969079306893302011-06-16T23:50:17.936+02:002011-06-16T23:50:17.936+02:00ei rei!!
pero si fons sa xocolata amb mantega des...ei rei!! <br />pero si fons sa xocolata amb mantega després queda blaneta, i amb una mica de no res d'aigua queda una capa d'aquestes que fan crack crack jeje. A mi aquesta combinació maduixa-nata-xocolata em va pareixer un poc estranya també, però t'assegur que tot mesclat te un gustet com de caramel no sé, m'agrada molt i es boníssima de fer, ja me diràs que tal si fas sa prova ;-)<br />muaas!!plou plujahttps://www.blogger.com/profile/14636044283482974940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3805430402321743557.post-6634695725285987122011-06-13T08:55:54.701+02:002011-06-13T08:55:54.701+02:00per fondre la xocolata al microones, és millor afe...per fondre la xocolata al microones, és millor afegir un poc de mantega o margarina, que aigua. Però jo no li posaria xocolata....<br /><br />Una besada cara guapa!xiscohttps://www.blogger.com/profile/11688304356733468444noreply@blogger.com