Sovint em passa que tenc sa panxa buida i obro sa gelera i aquesta està igual o més buida que sa panxa... així que toca inventar plats amb les quatre coses que tenc allà dins, a vegades surten bons, moltes altres ben xerecs. Aquí sa crònica d'un dia que sa cosa va sortir bona.
Ingredients:
- Carabassí
- Formatge (sí és un que sigui gustós millor)
- 1 ou
- farina
- galleta picada
- alfàbrega seca
- oli per fregir
- sal
- pebre bo
Es talla es carabassí a rodanxes (a mi m'agrada més si són finetes) i es trempa amb sal i pebre bo . Posam es formatge enmig de dues rodanxes de carabassí, ho enfarinam, ho passam per ou i després ho passam per una mescla de galleta picada i alfàbrega seca. Per acabar, ho fregim.
Vaig acompanyar-ho d'una amanida del que tenia a sa gelera, és a dir, poquíssima cosa: tomàtiga i pastanagó a trossets trempats amb oli verjo, sèsam torrat i reducció de vinagre de Mòdena (mercadona tu sí que en saps!). Tot i ser un menjar ben pobre, vaig llepar-me'n es dits.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada